OMOGOČENA VAM JE BILA UPORABA APLIKACIJE

ZDRAVNIK NA DALJAVO

ODGOVOR NA VAŠE ZDRAVSTVENE TEŽAVE

Zdravnik na daljavo je telemedicinska storitev, ki vam omogoča stik s specialistom splošne oz. družinske medicine po predhodno dogovorjenem terminu. 

Zdravniki so v okviru storitve na voljo prek telefona, tablice ali računalnika.
Tudi ob
koncu tedna in za praznike.

 

Kliknite na gumb PRIJAVA in v nekaj korakih boste lahko naročili termin pri zdravniku kar iz spletnega brskalnika, brez potrebe po nameščanju aplikacije.

posvet z zdravnikom

POGOSTA VPRAŠANJA

Aplikacija Zdravnik na daljavo je spletna aplikacija. Svetujemo uporabo spletnega brskalnika Google Chrome (storitev ne deluje v brskalniku Internet Explorer). Posveta se lahko udeležite s katerega koli računalnika ali telefona, ki ima zvočnik, mikrofon in videokamero. 

Rezervacijo za telefonski posvet z zdravnikom ustvarite znotraj aplikacije. Ob dogovorjenem terminu boste prejeli na vašo mobilno številko klic zdravnika družinske medicine. 

Zdravnik bo na osnovi pogovora in slike (v primeru video-posveta) predlagal nadaljnje korake v smeri odprave zdravstvenih težav.

Če zdravnik na podlagi video-posveta ali telefonskega klica tega ne more storiti, vas bo najbrž napotil na dodatno diagnostiko ali vam predlagal druge možnosti.

Z zdravnikom se lahko pogovorite tudi o vaših zdravstvenih težavah in o obstoječi zdravstveni dokumentaciji (predhodne diagnoze in izvide preiskav).
Storitev ni namenjena življenjsko ogroženim situacijam, zato je ne uporabljate v te namene.

Ne. Storitev lahko koristi le oseba, ki se registrira in s tem postane uporabnik storitve Zdravnik na daljavo.

Možnost registracije imajo osebe, starejše od 16. leta starosti.

Če imate težave pri razumevanju izvidov, ki ste jih prejeli po pregledu ali diagnostiki v bolnišnici, zdravstvenem domu ali zasebnem centru, vam lahko Zdravnik na daljo pomaga pri razumevanju rezultatov izvidov in njihovem pomenu za vaše nadaljnje zdravljenje.

Video-posveti se ne snemajo ali hranijo. Iz vaše obravnave ostane po potrebi zgolj zdravniški izvid, kjer so zapisane vaše opisane težave, nasveti zdravnika in nadaljnji koraki zdravljenja. Prav tako po zaključeni obravnavi prejmete vse dodatne napotitve prek varnih, zaščitenih elektronskih ali SMS sporočil.